QA un kontakti

KONTAKTI. Sazinies ar mums, rakstot vēstuli Facebook vai uz adresi yourfuturelatvia@gmail.com

Vēlies turpināt karjeru Latvijā, bet jūti, ka neesi savā vietā? Esi nedrošs par to, ka Tavs CV vispār tiek pamanīts? Jūti, ka tev kaut kas trūkst, lai iekārtoties sapņu darbā?Profesionālas izaugsmes projekts darba meklētājiem ir radīts, lai veicinātu pamatotu pārliecību par sevi darba pārrunās un darba tirgū!

Kā viss notiek? 1 reizi gadā tiek organizēts pasākums, kura laikā:
Tavu CV individuāli novērtē cilvēkresursu (Human Resource) vadošo uzņēmumu eksperti,
Tu piedalies diskusijās ar iedvesmojošiem nozaru profesionāļiem,
Tu tiec iedrošināts uz nozīmīgām pozitīvām pārmaiņām savā dzīvē,
Networking! (tu iegūsti vērtīgus kontaktus).

Kā sagatavoties? 
– Apdomā un pieraksti savu merķi – kādu darbu vai izaugsmi Tu vēlies un kas tieši Tev traucē to sasniegt.
– Sagatavo savu CV. Ja Tev nesanāk iekārtoties vēlamā darbā/amatā, tad izdrukā to CV, kuru pēdējo sūtīji darba devējam. Ja Tevi interesē tālākā izaugsme un sen neesi meklējis darbu, tad pārbaudi savu CV un papildini ar visu aktuālo informāciju (pēdējo darba vietu, visām apmācībām, kuras esi pabiedzis vai apgūsti šobrīd u.tml.)

Kā piedalīties? Seko informācijai mūsu profilos Facebook vai Twitter, vai arī pieraksties informatīvā e-pasta saņemšanai šeit. Kad tiek izsludināta reģistrācijas atklāšana – reģistrējies un seko instrukcijām!
Iesakām sekot “agrā putniņa” jeb reģistrācijas sākuma datumiem, lai gūt iespēju piedalīties par visizdevīgāko cenu.

Kas ir (Y)Our Future? (Y)Our Future (Because Your Future Shapes Our Future) sociālais projekts ir sācies Briselē 2012. gadā un tā ideja tika atvesta uz Latviju 2014. gadā. Projektu Latvijā organizē un attīsta entuziasti no dažādām nozarēm, kurus apvieno projekta ideja – sanākot kopā profesionāli attīstīties, izglītoties un tikt iedrošinātiem drosmīgiem un ambicioziem soļiem. Vairāk par mums (un iespēju pievienoties komandai) lasi sadaļā “Komanda”.

Kur tas notiek? No 2013. gada Latvijā (Rīgā). Projekts sākās 2012. gada Belģijā (Briselē un Gentā) un notika arī Anglijā (Londonā), Polijā (Opolē), Slovēnijā (Ļubļanā), Bulgārijā (Sofijā).

4 thoughts on “QA un kontakti

  1. Atbalsojums: Jāizlasa: note Nr.3 | (Y)Our Future in Latvia

  2. Atbalsojums: Jāizlasa: note Nr.3 | Konference un darbnīcas

Komentēt